DJ Rocky

Met trots mogen wij mededelen dat we een nieuwe vrouwelijke DJ hebben aangetrokken. DJ Rocky of wel Roxanne is een mooie jongedame van 21 jaar en komt graag naar uw feest. Samen met de andere DJ’s laat zij u genieten op alle denkbare muziek, kortom een allround DJ die uw feest tot een succes maakt!! Graag weten wanneer DJ Rocky beschikbaar is? Neem dan gauw contact op. Bezoek ons ook op Facebook

Greg Kihn Band – Jeopardy

Jeopardy is een nummer van de Amerikaanse band Greg Kihn Band uit 1983. Het is de eerste single van hun album Kihnspiracy.
Het nummer werd een hit in Noord-Amerika, West-Europa, Oceaniƫ en Zuid-Afrika. In de Amerikaanse Billboard Hot 100 haalde het de 2e positie. In de Nederlandse Top 40 haalde het een bescheiden 15e positie, en in de Vlaamse Radio 2 Top 30 was het goed voor de 22e positie.

Een nummer dat we vaak draaien tijdens onze shows, meestal is er altijd wel iemand die vraagt wie dit is. Wordt wel door mensen herkend maar weten bijna nooit de uitvoerende artiest.

Cocktailbar

Wil je graag wat extra’s aan jou feest toevoegen? Dan kunnen wij jou tegen een aantrekkelijke prijs een cocktailbar aanbieden. Wij maken de hele avond heerlijke cocktails voor een vaste prijs. Compleet met drank, ijs, glazen en versieringen. Deze optie is als extra te boeken en is afhankelijk van het aantal personen. Wedden dat ze jou feest nooit meer zullen vergeten? Vul het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Trots op jou

In 2018 Bracht Wesley Bronkhorst het nummer trots op jou uit, het nummer heeft voor veel mensen een emotionele waarde. Ook dit nummer wordt regelmatig aangevraagd tijdens onze Roadshows om een ander te laten weten dat ze er voor elkaar zijn. De reacties op YouTube spreken boekdelen. Het nummer wordt ook door vele andere artiesten ge-coverd. Het nummer behoort inmiddels tot Ć©Ć©n van de grootste Nederlandse hits.

Artiest of niet?

Wil je graag je feest wat extra’s geven dan bestaat de mogelijkheid een artiest op jou feest te laten optreden. Natuurlijk zijn daar extra kosten aan verbonden afhankelijk van de artiest die je graag zou willen boeken. Laat ons weten wat je wensen zijn dan regelen wij de artiest op jou feest als extra service!

Lay-out

Inmiddels hebben we de site lay-out aangepast van donker naar licht, dit schijnt weer rustiger voor de ogen te zijn. Ook is de leesbaarheid op mobiele toepassingen verbeterd, mochten er vragen of opmerkingen zijn vul dan even het contactformulier in. Alvast bedankt

Drive-in show

Uitgelicht

Hi, ben je op zoek naar een professionele drive in show? Je wilt een spectaculaire bruiloft, je organiseert een bedrijfsfeest of een te gekke verjaardag? Boek Ć©Ć©n van Roadshows en wij zorgen dat je zorgeloos, relaxed kan genieten van jou feest. Maak een afspraak voor een gesprek, dan bespreken we alle ins en outs!!
LET THE MUSIC PLAYĀ !!!