Mogelijkheden

Iedere party is uniek. Natuurlijk wil jij graag jou party op jou eigen wijze samenstellen, alles behoort tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of voor een party thuis. Wil je graag extra een live zanger of danseressen? Alles behoort tot de mogelijkheden. Je wilt absoluut niks aan het toeval overlaten, daarom nemen wij jou alle zorgen uit handen. Voor dat we jou party gaan samenstellen hebben we persoonlijk contact om al jou wensen door te kunnen nemen zoals de locatie en tijd, soort feest, welke muziek wel maar ook welke muziek niet.

Hier onder enkele voorbeelden.


Wedding Roadshow – Bruiloft DJ

Yess!!! Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Dit gaat de mooiste dag van je leven worden! Jullie gaan alles plannen, o.a. de locatie, kleding, de locatie en natuurlijk vele andere zaken. Maar ook de avondinvulling, ga je voor een dure live-band of ga je voor een drive in show? In het tweede geval kunnen wij jullie voorzien van een complete wedding roadshow. Wij gaan jullie feest volledig inrichten naar jullie wensen, voorzien van professioneel licht en geluid, samen met een ervaren DJ. MACK drive in show gaat er voor zorgen dat jullie bruiloft een groot succes wordt, waar nog lang over zal worden gesproken.


Business Roadshow – Bedrijfsfeest

Je wilt een bedrijfsfeest organiseren, wat gaat het worden? Een jubileum, personeelsfeest, nieuwjaarsparty, of de opening van het nieuwe pand? Wat voor bedrijfsfeest het ook moet worden je zoekt een professionele partner voor de invulling van jou feest. MACK drive in show gaat samen met jou aan het werk om dat bedrijfsfeest invulling te geven met professioneel licht en geluid. Samen met een ervaren DJ gaan wij ervoor zorgen dat jou bedrijfsfeest gegarandeerd een succes zal zijn voor personeel en relaties. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van onze business roadshow.

TIP! Boek als extra een live-act om uw feest extra spectaculair te maken.


Birthday Roadshow – Verjaardag

Je wilt graag je verjaardag vieren, maar niet thuis op de bank. Je wilt jou verjaardag tot een spektakel maken of je wilt een surprise-party geven, sweet sixteen, 25 jaar of 50 jaar. Hoe jij jou verjaardagsfeest ook wilt vieren, er mag geen professioneel geluid en licht ontbreken. MACK drive in show gaat samen met jou je eigen birthday roadshow tot een geweldig succes te maken.


Disco Roadshow

Back to the 70’s en 80’s, het geweldige tijdperk toen discomuziek destijds de top 40 grotendeels invulling gaf. Wie luisterde toen niet naar Earth, Wind and Fire, Temptations, Chic of Boney M en zelfs Abba? Onze Disco Roadshow laat oude tijden herleven. Hoor de hits van destijds en denk “Oh ja, die ken heb ik lang niet gehoord”. MACK drive in show zorgt voor een geweldige show met licht en geluid. Stap in die tijdmachine en laat je terug voeren naar vervlogen tijden. You should be dancing!

TIP: Maak je Disco Roadshow compleet met een verlichte dansvloer!


Dutch Roadshow

Je wilt een geweldige hollandse avond? Ook dat kan bij MACK drive in show. We gaan jou muzieklijst met jou samen stellen en gaan al die geweldige en gezellige hits op jou Dutch Roadshow verzorgen. Dit gaat een avondje worden om niet meer te vergeten, lekker mee-bleren met Django Wagner of misschien wel met Tino Martin. Maar ook die zanger die bij jou in de straat woont kunnen we draaien. Versier de zaal oranje, bak de bitterballen, en prik een blokje kaas en boek onze Dutch Roadshow, succes gegarandeerd.


Metal Roadshow

Voor de echte hardrock en metal-fan presenteren we onze Metal Roadshow. Een lekker avondje headbangen en meeschreeuwen met de grootste metalsongs. MACK drive in show verzorgt een geweldige lichtshow en verzorgd genoeg geluid om je oren te laten piepen. Luister naar Iron Maiden, Metallica of Slayer, maar ook Overkill en Testament en alles waar jij op total-loss wil gaan.

 


Caribbian Party

Salsa Tequila, rumba, lambada zijn de bekende klanken voor dit feest, laat je meevoeren door de Zuid-Amerikaanse klanken en laat je heupen lekker gaan op de aanstekelijke muziek. Je gasten lekker verwennen met een heerlijke cocktail? Ook dat kan, wij leveren een gezellige cocktailbar en verzorgen alle drankjes voor een aantrekkelijke prijs per persoon. Vraag naar de mogelijkheden.


Foute Party

Foute party, gegarandeerd lol. Supergezellig met de meest foute hits!!!
Met lekker veel licht, rook en bellenblaasmachine, geweldige dj’s staan garant voor een spectaculair feest.
Nu met gratis doos lekkere shotjes!